Over mij

Eventfotograaf uit utrecht

Daan Jeurens

Huisfotograaf van Zeven

Naast mijn werk als evenementenfotograaf ben ik sinds 2015 werkzaam bij de Zalen van Zeven. De kerkgebouwen en de focus op verbinding binnen de muren hebben mij altijd geïnspireerd. Zo ben ik in mijn fotografie altijd op zoek naar verbinding en het verhaal. Door de combinatie en ervaring van het fotograferen van allerlei verschillende soorten evenementen (voor o.a. de Jaarbeurs, de RAI & het VUmc) heb ik mij ontwikkeld tot een zelfstandig inzetbare fotograaf met een scherp oog voor doeltreffende fotografie. Deze beelden zijn het visitekaartje van je bedrijf en zo zie ik ze dan ook. Het resultaat zijn beelden die een verhaal vertellen en waar je echt wat mee kan. Inzetbaar voor marketing en geschikt om zowel jezelf als de bezoekers een positieve, blijvende herinnering te geven die verbindt.  

De voordelen van een huisfotograaf

Tijd

De tijd en moeite om een fotograaf te vinden nemen we van je weg.

Ervaring

Jarenlange ervaring met de locaties, waardoor deze optimaal benut kunnen worden.

Tarief

Door fotografie in huis hanteren wij een scherper tarief dan een externe fotograaf

De praktische voordelen op een rij

 

  • Geen zorgen en de hoogste kwaliteit eventfotografie. 
  • Een professionele fotograaf die met je meedenkt. 
  • Jouw evenement doeltreffend in beeld gebracht. 
  • Altijd unieke beelden 
  • Alle beelden zijn 100% rechtenvrij en mogen dus voor alles gebruikt worden. 
  • Optioneel afgeleverd in een online album. 
Daan Jeurens | Eventfotograaf | Utrecht en omgeving