Zakelijke evenementen

Congressen, conferenties en bedrijfsevenementen.

Wat ik voor je kan betekenen.

Samen komen we tot het beste resultaat. 

Kennismaking

De eerste stap is een kennismaking. Hierbij bespreken we je specifieke wensen, de aard van het evenement en wat je met de beelden wilt bereiken zodat de doelen voor beide partijen 100% helder zijn.

Voorbereiding

Na de kennismaking ga ik aan de slag met de voorbereiding en planning van de dag. Indien aanwezig ontvang ik graag een draaiboek zodat ik duidelijk voor ogen heb wat er tijdens het evenement gebeurt. Zo kan ik de belangrijke momenten goed vastleggen.

Schieten

Op de dag zelf ben ik altijd eerder aanwezig om de locatie te verkennen en laatste details te bespreken. Hierna ga ik zelfstandig aan de slag waardoor de volle focus op het event kan liggen. Als fotograaf stel ik mij sociaal, maar onopvallend en observerend op. Zo vang ik ook de spontane momenten.

Aflevering

Indien gewenst ontvang je tijdens of gelijk na het event al enkele bewerkte beelden zodat deze voor marketingdoeleinden gebruikt kunnen worden. Het volledige verhaal wordt binnen 48 uur geleverd in zowel hoge resolutie voor prints als in resolutie geschikt voor online gebruik. Na levering zijn de beelden rechtenvrij te gebruiken en sta ik altijd klaar voor vragen.

Enkele van de mogelijkheden

Daan Jeurens | Eventfotograaf | Utrecht en omgeving